הצצה לבתים מעוצבים
טרנדים שמלבישים את הבית
איך תעשו זאת בעצמכם
על עיצוב ומה שחשוב
פנג שואי
חדש בעיצוב
טיפים לצרכנות נבונה
תערוכות, חידושים ואירועים
ראיון אישי עם מובילי התחום
כשעיצוב וטבע נפגשים
פרוייקטים חובקי עולם


סדנת צביעת קירות
הקירות בביתכם יכולים ליצור אווירה על ידי ישום טכניקות וגיוון אישי. המשך...

פעילויות פסח במרכז הבנייה הישראלי  
גם בחול המועד הקרוב ימשיך מרכז הבנייה הישראלי במסורת הייעוצים וההרצאות שלו. הפעילויות, שיינתנו ללא תשלום, יתקיימו בין התאריכים 20-22.4 ויכללו מגוון הרצאות בנושאים של בנייה, שיפוץ ועיצוב הבית. הירשמו ותיהנו
מאת שלומית סאם-אקרמן | צילום יח´´צ | תאריך 13.4.2011
 

למידע על יום הייעוץ הקרוב היכנסו לכאן


חגיגה של עיצוב, ייעוץ והתחדשות תתקיים גם השנה במרכז הבנייה הישראלי במהלך חול המועד.
משפחות הבונות, משפצות או מעצבות את ביתן מוזמנות לשלושה ימים של פעילויות והרצאות בהנחיית מיטב המומחים והיועצים של מרכז הבנייה הישראלי בגעש.

שדרת יועצים בכל תחומי הבנייה והשיפוץ פתוחה לכל דורש ומותנית בהרשמה מראש (צילום: יח"צ)
שדרת יועצים בכל תחומי הבנייה והשיפוץ פתוחה לכל דורש ומותנית בהרשמה מראש (צילום: יח"צ)  


מבין הפעילויות ניתן למנות את מרתון ה"גלו גאלה", קונספט חדשני ויחיד מסוגו בארץ הדוגל בהעברת מסרים קצרים וענייניים התואמים את רוח התקופה בה אנו חיים. במרתון יועברו הרצאות בנות 6 דקות כל אחת בנושאים שונים ומגוונים אשר יתנו לכם מושג כללי ודגשים עיקריים בנושא. כך למשל, ביום הראשון לפעילות (ב- 20.4) יתקיים מרתון "גלו גאלה" בנושאי עיצוב פנים ובו יועברו הרצאות בנושא עיצוב המטבח ופינת האוכל, עיצוב האמבטיה, חדר השינה, הום סטיילינג ועוד. למעוניינים בידע מקיף ומעמיק יותר, ניתנת האופציה להשתתף בהרצאת מבוא בנושא של תכנון חלל ועיצוב פנים.
את יום הפעילות הראשון תחתום הרצאה בנושא תאורה בה יילמדו תכנים כמו תכנון תאורה, תאורה חסכונית וכדומה.

את היום השני, שיעסוק ברובו בנושאי בנייה ושיפוץ הבית, יפתח מרתון "גלו גאלה" בו יועברו הרצאות קצרות בנושאים של תכנון בית, איטום, אינסטלציה, חשמל, ריצוף ועוד.
הרצאה מקיפה בנושא של תכנון התקציב לבנייה או שיפוץ הבית תתקיים לאחר מכן תוך מתן טיפים לחסכון בעלויות ולהימנעות מתקלות. את יום הפעילות תחתום הרצאה בנושא הום סטיילינג- עיצוב והלבשת הבית.
היום האחרון (22.4) יתמקד בעולם המטבח ויועברו בו הרצאות בנושאים כמו תכנון הפרזול וסגנונות העיצוב במטבח.
לכל אורך הפעילויות במקום תפעל שדרת היועצים של מרכז הבנייה אשר תיתן ייעוץ אישי בנושאים של אדריכלות, בנייה ירוקה, ניהול תקציב ועוד.

שלושה ימים של הרצאות וייעוצים. פסח במרכז הבנייה הישראלי בשנה שעברה (צילום: יח"צ)
שלושה ימים של הרצאות וייעוצים. פסח במרכז הבנייה הישראלי בשנה שעברה (צילום: יח"צ)  


כל ההרצאות והייעוצים הינם ללא תשלום, אך מחייבים הרשמה מראש בטלפון מס´ 03-9333206



לגלריית תמונות  לכתבה "דקור פותחת דלת ..."   

 
 
תגובות לכתבה: (0 תגובות)
הוספת תגובה:
* שם מלא:
כתובת אימייל שלך:
 
* נושא התגובה:
 
התגובה:
 
* קוד אבטחה:
 
* שדות חובה:
 


פורום שיפוצים
>  משקוף מולבש לדלת פנימית ?
אני מצרף צילום של משקוף לדלת פנימית שראיתי. המשקוף אסטטי מאד המשך...

>  התקנת ריצוף וסוגי מלט
באיזה סוגי מלט משתמשים להתקנת ריצוף מבריק וריצוף מט/לפטו? הקבלן המשך...


  חפש
אדריכל או מעצב  |  חברות ומוצרים  |  בעלי מקצוע
 
 

עכשיו במבצע
דלת כניסה במבצע!
דלת כניסה במבצע! - רק במרכז הארצי לדלתות תוכלו להתחדש בדלת כניסה מעוצבת דגם המשך...


עשה זאת בעצמך
שדרוג חדר תינוקות - חדר העבודה עובר שדרוג פשוט ומותאם לתינוק החדש שהגיע המשך...

סקר גולשים





פורטל שיפוצים, מטבחים, עיצוב הבית - Adira.co.il

ADIRA הינו הפורטל שיפוצים הגדול והראשון מסוגו בארץ ובעולם, המרכז את כלל התחומים הנוגעים לעיצוב הבית, אדריכלות, שיפוץ, בנייה ומטבחים.

המיזם הינו חבירה משותפת של שני גופים עסקיים מבוססים ומשגשגים, הידועים בניסיונם, הובלתם והצלחותיהם המוכחות בתחום: "מרכז הבנייה הישראלי" ו"דפי זהב". הפורטל הוקם מתוך צורך אמיתי, אשר הוביל לחזון החברה: "להוות אוטוריטה בתחום עיצוב הבית , שיפוץ ,מטבחים, בנייה וחידוש הבית ולייצר שפע של מידע והזדמנויות לצרכן הפוטנציאלי" קהל היעד הנו קהל פרטי של מעצבי בתים,משפצים, בונים ומחדשי בתים וכן סקטור מקצועי המספק שירותים בתחום כגון אדריכלים,מעצבי פנים,קבלנים וכו'. בפורטל מערכת ייחודית שפותחה בהשקעה חסרת תקדים, ותוכנו מהווה פרי עבודה מאומצת וממושכת בהנחייתם של אנשי המקצוע הבכירים בענף עיצוב הבית, מטבחים ,שיפוצים והבנייה בישראל.

© כל הזכויות שמורות Adira-2008