בית בהמשכים: הצצה לבית מעוצב בראשון לציון

בפרויקט זה, בית בן כ-40 שנה בראשון לציון, אשר שימש בני זוג בגילאי ה-60, נשאר במשפחה והועבר לבת הנשואה עם שלושת ילדיה. מעצבת הפנים שרון דוד תיכננה ועיצבה בית צעיר ועדכני, אשר מאפשר למשפחה הצעירה לפתוח דף חדש. הנה הצצה

רוני ארקוש | צילום:שירן כרמל| תאריך: 19.1.15

מבצעים ועודפים ישירות למייל - הירשמו עכשיו
מיקום: ראשון לציון
שטח הדירה: 220 מ"ר
הדיירים: זוג + 3
תקציב השיפוץ: 300 אלף ש"ח
המעצבת: שרון דוד

בבית הניצב על שלוש קומות, נערך שיפוץ שני לאחר שהשיפוץ המקורי בוצע בו לפני כשנה וחצי. בעוד שבשיפוץ הראשון הותאם הבית לצרכי זוג מבוגר, השיפוץ החדש בא לתת מענה עבור המשפחה הצעירה שנכנסה לגור בו. לצורך כך, הבית קיבל עיצוב צעיר יותר שיאפשר תחושת התחדשות ורעננות מן הזכרונות לצד שימוש פרקטי עבור בני הזוג ושלושת ילדיהם. הדיירים החדשים ביקשו לשוות לבית מראה חמים יותר - מוטיב אשר חוזר בהחלטות עיצוביות שונות ברחביו.

הסלון עוצב במראה חמים עם משחקי צבעוניות על גווני אדום, ירוק ומנעדים של אפורהסלון עוצב במראה חמים עם משחקי צבעוניות על גווני אדום, ירוק ומנעדים של אפור 


חלל הסלון, אשר היה מרוצף בגרניט פורצלן, הוחלף לפרקט עץ אלון טבעי, אשר מעניק לו חמימות רבה. צמד ארונות אדומים למשקאות וכסאות ירוקים של פינת האוכל שהביאו עימם הלקוחות היוו בסיס לצבעוניות אשר נבחרה לבית. לנתוני פתיחה אלה התווספו גוונים אשר משחקים על צמד הצבעים הללו, ולצידם שילבה גם צבעוניות נטרלית יותר בדמות אפורים ומנעד של שחורים ולבנים בהתאמה. בפינת הישיבה בסלון, הוכנסה ספה אפורה אשר משתלבת היטב עם הגוונים האדומים והעץ הטבעי ללא יצירת עומס על העין.

חלל הסלון מזמין ישיבה נינוחה במערכת הסלונית המעוצבת עם זמן איכות של בני המשפחה יחדיו</br>חלל הסלון מזמין ישיבה נינוחה במערכת הסלונית המעוצבת עם זמן איכות של בני המשפחה יחדיו
 


בהמשך מוקמה פינת האוכל עם סט כסאות ירקרקים ושולחן מלבני מעץ טבעי. מעל פינת האוכל נבחרה תאורה תלויה בצבעי שחור ולבן נטרליים כדי שלא למשוך תשומת לב יתרה.

פינת האוכל המהודרת מוקמה בהמשך למטבח, עם סט כסאות בגוון ירוק בהיר וצמד גופי תאורה עגולים המשרים רוך ואינטימיות</br>פינת האוכל המהודרת מוקמה בהמשך למטבח, עם סט כסאות בגוון ירוק בהיר וצמד גופי תאורה עגולים המשרים רוך ואינטימיות
 


הקיר שחותך את הבית חופה בטיח פיגמנטי מוחלק בגוון אפור בהיר ויחד עם תאורה שקועה ששולבה ברחבי החלל הם מייצרים עניין אך לא גונבים את ההצגה. המטבח נותר בגוון לבן קלאסי אך אליו התווספו אי עם פלטת עץ אלון וקיר אחד אשר חופה בפסיפס אפור.

למטבח המעוצב התווסף אי מפלטת עץ אלון, המהווה נקודת מפגש מרכזית ומתכתב עם רצפת הפרקט</br>למטבח המעוצב התווסף אי מפלטת עץ אלון, המהווה נקודת מפגש מרכזית ומתכתב עם רצפת הפרקט
 


תוספות אלו תרמו ליצירת עניין ומגוון נוסף בחלל זה. יחידת ההורים עוצבה כסוויטה מפנקת ומרווחת אשר עונה על כל צרכי בני הזוג.

חדר השינה עוצב כסוויטה מפנקת עם טפט אפור ופינת קריאה לרווחת בני הזוגחדר השינה עוצב כסוויטה מפנקת עם טפט אפור ופינת קריאה לרווחת בני הזוג 

בתוך החלל מוקם ארון הזזה גדול, פינת קריאה עם כורסא מעוצבת, טפט אפרפר ושלל מדפי ספרים. לחדר זה, חדר רחצה צמוד, שכמו שאר חדרי הרחצה בבית, שמר על צבעוניות תואמת.

בחדרי הרחצה, אשר עוצבו בגוונים אפורים, הושם דגש רב על הפרטים הקטנים למראה מושלם</br></br>בחדרי הרחצה, אשר עוצבו בגוונים אפורים, הושם דגש רב על הפרטים הקטנים למראה מושלם

 


רוצים לראות עוד? לספר הדיגיטלי של שרון דוד לחצו כאן

רוצים לקרוא עוד? להצצות בתים נוספות לחצו כאן

תגובות לכתבה

חזור מעלה