שיפוץ וילה בשרון - מגזין עיצוב | הדירה - פורטל לעיצוב הבית
 
 
  1. הדירה
  2. מגזין עיצוב
  3. הצצה לבתים מעוצבים
  4. שיפוץ וילה בשרון

שיפוץ וילה בשרון

המעצב שלומי אוחנה מסטודיו SO עזר למשפחה בת 4 נפשות מאבן יהודה להפוך את ביתם למודרני, נוח ויוקרתי.

עיצוב וצילום: סטודיו SO

מבצעים ועודפים ישירות למייל - הירשמו עכשיו

פרטי הפרוייקט


סוג הנכס: בית פרטי
גודל הדירה: 250 מ"ר
מיקום: אבן יהודה
הדיירים: זוג + 2 ילדים
תקציב: כ-400,000

 

מה הייתה בקשת הדיירים?


עיצוב הסלון כך שיהיה "מזמין" יותר לישיבה בו, תכנון חדר שינה במרתף עבור הבן + פינת רביצה + מקלחת/שירותים + הגדלת חלון המרתף עבור יציאה לחצר. שיפוץ המטבח ואיחוד כל חלקי הבית תחת מטרייה עיצובית מודרנית אחת. כמו כן עיצוב כל חדרי הרחצה מחדש, הגדלת חדר השינה ראשי ויצירת חדר ארונות צמוד.

הקו המנחה והמחשבה מאחורי התכנון:


שימוש בחומרים על-זמניים דוגמת ברזל/שיש קררה/עץ אלון/בטון אשר יעניקו תחושה יוקרתית ואיכותית היכולה להשתלב עם הבסיס הכפרי של הבית דומת הפרקט (שלא הוחלף אלא שויף וחודש בלבד). המנעות מטרנדיים מקומיים ולתת תחושה בוגרת אך לא כבדה בבית.

סלון - יצירת נקודת פוקוס בדמות ספריה המזמינה את האורחים להתקרב ולשהות בסביבתה.
חדר שינה הורים - יצירת סוויטת הורים מפנקת הכוללת אזור קריאה והרגעות ובדומה לחדרי שינה מרווחים בבתי מלון
מרתף - הרעיון היה ליצור חלל שינה במרתף תוך ניצול החלל המבוזבז מתחת למדרגות ושימוש בממ"ד הצמוד לחדר ארונות עבור הבן.
השימוש בקירות ברזל בלגי (במקום קירות גבס אטומים) הגיעו הן מבחינת הנראות הרצויה אבל גם בגלל החסרון של המרתף בו יש רק מקור אור טבעי אחד. לכן קירות הברזל הבלגי עם מילואות זכוכית פסים נתנו לנו גבולות לחללים החדשים (שירותים/מקלחת+ חדר השינה של הבן) וגם אפשרו מעבר אור טבעי לכל החללים מבלי להקטין את החלל. זכוכית הפסים מאפשרת אור מצד אחד ומצד שני מטשטשת את החלל הפנימי ומאפשרת פרטיות.

 
 

צבעים:


כל הגוונים בבית נשארו נאמנים לחומר. השחור הינו ברזל, לבן - שיש קררה, אפור - בטון, חום - עץ אלון וגם חלק מהפריטים בעץ ליבנה; פלטת גוונים קלאסית ובוגרת.

עיצוב הסלון:


הריהוט הוחלף, התווספה ספרייה גבוהה עשויה ברזל ועץ. תאורת ספוטים התווספה אף היא ואף יוצרה מנורת רגל במיוחד עבור הלקוחות.

הספרייה כמרכז הסלוןהספרייה כמרכז הסלון 

עיצוב חדרי השינה:


לחדר השינה של ההורים התווסף חדר ארונות על חשבון חלק מהחדר הקודם של הבן. ארון גדול שהיה בחדר פורק ובמקומו יוצר פריט אחסון נגרות נמוך בגמר ליבנה וצבע שחור מחורץ.
חדר השינה של הבן (מרתף) הנו חלל מתחת למדרגות המרתף אשר נסגר ע"י קיר ברזל בלגי כולל מילואות זכוכית פסים. בנוסף נבנה חדר ארונות בממ"ד הקיים עבורו
חדר השינה של הבת אשר הוגדל על חשבון חלק מהחדר של הבן.

חדר השינהחדר השינה 

עיצוב המטבח:


דלתות המטבח הקיים פורקו ונצבעו בשחור מט כולל יצירת ידיות אינטגרליות.
השיש הוחלף לאבן קיסר בגווני שיש קררה ונוספה תאורה מעל שולחן פינת האוכל.

 

עיצוב חדרי הרחצה:


חדרי הרחצה שופצו ובחדר השינה של ההורים יוצר גוף תאורה בעיצוב ייחודי מעל מראת הכיור.


צרו קשר עם המעצב: 052-3979426

 


קרדיטים:


פיקוח: אסנת אפרתי Osnat Efrati
נגרות: אלכס פלס
מסגרות: טל מן - טלמניה Tal Maan
תאורה: אורן תיל און לייטינג - עיצוב יבוא וייעוץ תאורה ייצור גופי תאורה - אב אדיסון תאורה
סניטריה, חיפויים וריצוף: Design Vibes by HeziBank שרוני קרמיקה Sharoni Ceramic
ריהוט: אסף רהיטים
וילונות: אורגון מעצב החלונות
דלת כניסה ראשית: אילן Nextdoor דלתות מעוצבות
קירות אלומיניום בלגי ומקלחונים: ע.ד. אלומניום


אולי יעניין אתכם גם:


לצפייה בבתים מעוצבים נוספים
איך תעשו זאת בעצמכם

תגובות לכתבה

חזור מעלה