1. הדירה
  2. מגזין עיצוב
  3. הצצה לבתים מעוצבים
  4. דירת גן מקבלן

דירת גן מקבלן

זוג + שני ילדים מהשכונה החדשה בראש העין רצו בית באווירה נעימה, חמימה וכפרית ופנו למעצבת טל מאיו הלוי לעזרה...

עיצוב פנים: טל מאיו הלוי I צילום: גידי בועז

מבצעים ועודפים ישירות למייל - הירשמו עכשיו

פרטי הפרוייקט:


סוג הנכס: דירת גן מקבלן
גודל הדירה: 143 מ"ר + גינה
מיקום: השכונה החדשה בראש העין
הדיירים: זוג הורים ושני ילדים

המשפחה ביקשה עיצוב נעים, חמים וכפרי שישמש אותם לעוד שנים רבות מבלי לאבד מקסמו.

 

מה היה הקו המנחה ואילו צבעים נבחרו?


הקו המנחה היה יצירת מרחב בחלל כיאה לדירת גן בעלת 6 חדרים.
לשם כך נבחרו צבעי פסטל עדינים - מוקה, ורוד ותכלת המשרים אוירה נעימה וחמימה.

 

החללים ששופצו ומה נעשה בהם:


פגישתי הראשונה עם הזוג התקיימה ערב לפני הורדת המטבח לייצור (כחודשיים לפני קבלת מפתח). תכנון המטבח בחברת המטבחים כלל אי ישיבה בגודל 3 מטר. כבר בפגישה זו היה ברור שתכנון המטבח לא לקח בחשבון את התכנון הנכון לחלל. ייצור המטבח עוכב ושונו התוכניות של האי תוך התחשבות בהעמדה החדשה של הסלון - החלפת קיר הפלזמה המיועד בקיר ספה והכנסת הפלזמה לאי.
השינוי הצריך אומנם הרמת מספר מרצפות בעת קבלת מפתח (על מנת להעביר תקשורת וחשמל לאי) אבל תרם ללא ספק לפתיחות החלל. בצורה זו הספה לא עומדת מול הכניסה במרכז החלל.

 

לאחר השינוי עמד בפניי אתגר נוסף - הסתרת ארונות החשמל והתקשורת, שמוקמו ע"י הקבלן במיקום המיועד בתכנון החדש לפינת האוכל. לצורך זה תוכננה ספריה מסביב לארון החשמל והתקשורת, כך שמצד אחד מאפשרת נגישות מלאה לארונות ומצד השני הם מוסתרים באקססוריז.
בחלל תוכנן גם חדר טלוויזיה לשימוש יומיומי של הילדים (בתוכנית המקורית של הקבלן המקום היה מיועד למטבח. הדיירים כבר בשלב התוכניות ביטלו חדר שצמוד לסלון, המטבח הועבר לחדר שבוטל ובמקומו יצרנו חדר טלוויזיה פתוח לחלל המרכזי). כדי לעמוד בתקציב, עוצב חדר הטלוויזיה בריהוט מרשת אורבן.

 
 


צרו קשר עם המעצבת טל מאיו הלוי: 052-3894754

קרדיטים:


צילום: גידי בועז
ריהוט: אריק דיזיין
וילונות: וילונות אורגד
שטיחים: השטיח האדום
מטבח: מטבחי פז
תאורה: לוקאס תאורה
אקססורייז: נקודת חן
חדר טלוויזיה: אורבן


אולי יעניין אתכם גם:


לצפייה בבתים מעוצבים נוספים
איך תעשו זאת בעצמכם

תגובות לכתבה

חזור מעלה