1. הדירה
  2. מגזין עיצוב
  3. הצצה לבתים מעוצבים
  4. הצצה לבית פרטי ברמת השרון

הצצה לבית פרטי ברמת השרון

משפחה בת חמש נפשות מרמת השרון ביקשו לעצמם בית שיתן הרגשה של חופש, כמו בית מלון מבלי להיות מנקר עיניים. אווירה נעימה וכייפית, בריכה וגם משרד לצורכי עבודה.

עיצוב: שי דוד | צילום: רויטל פרץ

מבצעים ועודפים ישירות למייל - הירשמו עכשיו

פרטי הפרוייקט:


סוג הנכס: בית פרטי
גודל הבית: 300 מ"ר על שטח של 330 מ"ר
מיקום: רמת השרון
הדיירים: משפחה בת חמש נפשות

הדיירים אוהבים קווים נקיים והם רצו בית שיתן הרגשה של חופש, ממש כמו בית מלון; אווירה נעימה וכייפית. היה רצון לבריכה ושהחוץ יתחבר עם הפנים. הייתה גם בקשה למשרד בבית לצרכי עבודה. בכללי, בית נעים שלא ינקר עיניים.

 

מה היה הקו המנחה והרעיון מאחורי התכנון:


הקו המנחה היה עיצוב בית שתהיה בו זרימה נכונה ונעימות גם בצבעים וגם בקווים. התכנון נעשה תוך מחשבה על הכנסת החוץ פנימה, לתת הרגשה של בית נופש. שכל דייר בבית ירגיש שיש לו את המקום שלו.

מה היו הצבעים והחומרים שנבחרו:


גוונים שונים של אפור, שחור, לבן, שמנת וחום. הקירות בשמנת כדי לייצר משחק עם המטבח והנגרות בלבן. הרצפה אפורה בכדי שלא תעמיס בעין עם יתר הצבעים והיא תשתלב טוב עם יתר הבית, כל צבע על רצפה אפורה יתקבל טוב יותר. הריהוט כהה בשביל לייצר עוצמה בבית שעיצובו נקי. הריצפה מפורצלן בגודל 90X90 והמדרגות מפורצלן.

עיצוב המטבח:


המטבח כולו חדש, ייצרתי קיר גדול שבתוכו נכנסו המקררים האינטגרלים והמזווה, כל הקיר נסגר בנגרות לבנה. משטח אחד של כיור ושטח עבודה באבן קיסר. המטבח מאובזר בהמון מקומות אחסון ממדפים עליונים ועד למגירות רבות באי המרכזי. המנורות בפינת האוכל עשויות בטון ונותנות נגיעה תעשייתית מעט. השולחן עשוי עץ אלון וכיסאות לבנים העניקו המשכיות לחיבור בין המטבח לסלון.

נקי ובהירנקי ובהיר 
 

עיצוב הסלון:


הנחתי יחידה אחורית גדולה מאוד בכדי לשמש ספרייה לכל הספרים של הדיירים. יצרתי מהקירות העוטפים את הסלון חלונות הזזה גדולים ליציאה החוצה בכדי לממש את רצונם של הדיירים בשילוב החוץ לבפנים. הותקנה תאורה אלגנטית בכדי לתת מראה נקי ומשחק עם גופי תאורה שונים כדי להעניק יוקרה. לסלון נבחר ריהוט בגוונים כהים עם קווים חדים ודרמטיים.

 
 

עיצוב חדר השינה:


הדיירים רצו שחדר השינה יהיה מאין סוויטה יוקרתית ומכאן תכננתי ועיצבתי חדר ארונות וחדר אמבטיה שיהיה מחובר לחדר השינה. החלל נפתח בכדי לייצר חלל גדול יותר ומרווח. לחדר השינה נבחר ריהוט רומנטי ושליו בגוונים זהים לריהוט בבית.

 

מה נעשה בחדרי הילדים:


בחדרי הילדים הקפדתי על ריהוט נעים ורך, בשיתוף פעולה עם הילדים. אחת הילדות רצתה גווני תכלת והשניה רצתה גווני אפור. הנחתי פינת עבודה לצרכי לימודים.

חדר הילדיםחדר הילדים 
 

מה נעשה בחדרי הרחצה:


לחדרי האמבטיה יוצרו במיוחד יחידות נגרות בלבן שיעניקו אחסון ומקום רב גם להנחה וגם לאחסון. הקרמיקה שנבחרה היא באפור לבן ומשתלבת עם שאר עיצוב הבית.

 

חללים נוספים ששופצו:


עוצב גם חדר עבודה היות והאישה עובדת מהבית. העיצוב לקח השראה ממקורות סקנדינביים, המון מקומות ישיבה ואווירה רגועה ונינוחה.

 

בנוסף תוכננה ועוצבה חצר גדולה עם בריכה, שולחן עץ משולב בבטון עם רגלי נירוסטה העניקו לחוץ תחושה של נקיון שמשתלבת עם הצמחיה המיוחדת שנבחרה.

בריכהבריכה 
 

דבר המעצב:


"הקשר עם המשפחה היה מצוין והם שולבו בצורה מיטבית בעיצוב. נגיעות ששילבו תעשייתיות קווים נקיים וסקנדינביות. הבית תוכנן בצורה נעימה כך שמצד אחד לא ינקר עיניים ומצד שני יהיה נעים לחיות בו.
מבחינתי להביא ללקוח את החלום שלו ולהגשים את הציפיות והרצונות זו ההצלחה הגדולה."

צרו קשר עם המעצב: 052-3364171

קרדיטים:


צילום: רויטל פרץ
ריהוט: שי מטאליקה אשדוד, לופט הרצליה, the box
מטבח: שולר
תאורה: אקסקלוסיב
אומנות: רוני אלוני
שטיחים: גוזפון

אולי יעניין אתכם גם:


לצפייה בבתים מעוצבים נוספים
איך תעשו זאת בעצמכם

תגובות לכתבה

חזור מעלה