רטרו שיק

03-6482712
רחוב הברזל , תל אביב
חברות מומלצות בתחום...
Treemium - חלומות בעץ מלא - לוגו
Treemium - חלומות בעץ מלא 053-9416977

בין עצי האקליפטוס שבפרדס חנה הקמנו את מתחם הרהיטים שלנו שבו מתכנסים אדריכלים, מעצבי פנים ולקוחות וביחד אנו מגשימים חלומות ברהיטים. באינדונזיה הרחוקה חברנו לנגריה בה עובדים כבר דור חמישי של גלפים ונגרים שיודעים להרגיש את העץ ולעבד אותו בא

אלבור רהיטים - לוגו
אלבור רהיטים 053-9347890

אלבור רהיטים הינה חברת ייבוא וייצור של רהיטים לעיצוב הבית אשר נוסדה בשנת 1991 ומציעה מגוון פתרונות ייחודיים לריהוט ועיצוב הבית.

Green house - לוגו
Green house 053-9415084

Green house רהיטים - דור שלישי של חנויות רהיטים ששומר על מסורת של שירות ואיכות. בחברה תמצאו רהיטים איכותיים במחירים חסרי תקדים ובאיכות ללא פשרות עם אחריות יצרן ואחריות החנות לכל המוצרים.

אודות רטרו שיק

מי אנחנו :

ריהוט הקלאסי בסגנון אירופאי קלאסי ממיטב בתי המלאכה והעיצוב באירופה ,המציגים את האלון האירופאי במלוא הדרתו ללא פיתוחים וגילופים מיותרים. כל הרהיטים, בשיטות צביעה חדשניות המוסיפות לפריטים את הגוון העתיק והמראה האותנטי.

קטגוריות : מזנונים ושידות, כסאות, מערכות ישיבה, שולחנות

חזור מעלה